Zelda e min bebis!

 
 
Idag gick jag till skolan efter att linnea klippte mig på dragen. Det var banemej då inte behagligt att gå ca 6km i -5 grader och blåst!
 
Jag har iallfall börjat lära zelda att buga, för jag ska visa olika hinder i agillity på svenskan och i slutet så ska zelda buga! Det kommer nog gå super hon kan ju redan så på tre veckor e hon ju värsta proffset! Det kula är ju att på varje svenska lektion får zelda följa med så att vi kan träna inför redovisningen! :)
 
 
 
Bild sen linnea klippte mig idag :)

Vad Lever Vi För, Om Inte Att Göra Livet Svårt För Andra?

 
Aså det känns ju sjukt mobbat att jag e oftast e den enda utan nån att mysa med! Haha igår så satt jag i mitt lilla hörn medans linnea,och sebbe och helen och alex satt i den andra sofan och myste på!
 
Aja jag har ju mina små bebisar jag kan kramas med iallfall! <3
 

Not Every Dream Can Come True

 
Sitter just nu hemma och chillar med Linnea, Helena och Alex, de börjar fan va vardagligt att dom kommer hit nu ;P Matilda ska också komma förbi lite senare förhopningsvis! :)
 
Jag har föresten fått utslag på halsen igen..Antagligen av nån parfym. Sjukt drygt att jag e alergisk mot parfym när den kommer i kontakt med min hud.. 
 
 
 
 

Lövly

Så nu har jag äntligen skickat in film analysen såhär tre veckor eteråt! Är nästan kvar med novellen och det ända som återsår nu är att skriva klart naturkatasroferna och träna inför biologi provet + foderprovet i sälskaps djur. Sedan efetr det blir det ganska lungt ett tag tror jag :)
 
Idag har jag iallfall bakat go tunnbröe! Woho, så nu ska vi ta med oss nå påsa tilll umeå så slipp vi köpa massa bröd ett tag!
 
 

Löl

 
Först igår fick zelda följa med mig till skolan där vi kollade luktsinnet, synen och känseln! Allt gick bra men hon har en förmåga att inte bry sig om andra människor ;P
 
Sedan så for jag till Alex med sebbe och även hundarna fick följa, Linnea och Helena var redan där och hade det kul ;)) Var dock bara där i typ en timme eller så för sen blev vi hungrig och ville äta, Linnea och sebbe missade bussen och sedan när jag och helena skulle kliva av så han hon inte ut och gat kliva av på nästa hållplats! haha, aja allt ordnade sig tillslut och jag fick laga mat til alla + så gat jag diska all jävla disk...
 
 
 

Oh my gosh!

 
Filmen igår var så sjukt bra! Ett tag trodde jag fan att mitt hjärta skulle stanna! Filmen får helt klart allra högsta betyg! Och rekomenderar alla att se jag lovar att ni inte blir besvikna! Dock kunnde jag inte hjälpa att märka missen i slutet, då dom va ute i solen och inte glittrade. Men det försörde inte filmen, de va ju ba jag av vi som gick som såg det så ;)
 
Sen uppkom det kompilicationer för mig och jesscia när vi skulle in.. Vi hade nämligen inget leg och man gat ha det för att få komma in så jag gat ta bussen hem, springa in i lägenheten och hämta körkortet sedan springa till bussen och han precis med den och sedan skynda in på bion. Som tur var det ju första delen förs och den ha jag ju set så det var ingen katastrof iallfall!
 
Men filmen slutade runt tio över två eller nå sådan så vi missade precis bussen hem så de va ba att traska på. Så vi va väl hemma runt halv 3-3 nångån men jag va ju vaken till tip fyra eller halv fem för jag plugga lite matte och sedan så va jag på datorn ett tag :)
 
 
 

Fy Faan va nice!

 
Tagga ikväll då det blir breaking dawn del 1 & 2  Woho!
Men nu förövring har jag fett tråkigt på biologin...
 
 
 
Niceee tänder jag hade då..haha!
 
PS. Rubriken är till dig LINNEA! ;)
 
 
 
 
 
 
 

ompalompa

 
 
Igår tog jag och linnea ut hundarna till nån park eller vad det är vid dragen, och lät dem springa runt fritt! Passade på att träna med dom samtidigt också, vi var där kanske 40 minuter och sen hade både vi och hundarna fått motion när vi sprnag runt där och busa med dom! Vi slog på en film när vi kom hem och jag slocknade som ett ljus.
 
Sov till typ tio över åtta och gick och duschade, vaxade mig hoho och fixade käk och ska snart ut och rasta hundarna innan jag blir upphämtad av felicia och hennes mamma. Zelda ska också med mig tilll skolan, vi skulle göra nå test då en figgur kommer fram emot hunden och sedan se hur hunden reagerar. Ska bli intressant, har dock inte så stora förhoppningar på zelda ;P
 
 
 

Va Inte Rädd

 
Precis varit ute med hundarna och passade då på att snabb träna lite med dom. Dock ville ju kiwi fånga varända snöflinga som kom fallande, vilket är väldigt många eftersom det snöar...Det var lite drygt men hon slutade ju efter ett tag iallfall!
 
Nu ska jag återgå till pluggningen men måste säga att inget fasnar i huvudet...Kommer måsta va uppe länge ikväll...
 
 
 

You'r The Reason We Started This Fight

 
Sitter på skolan ochförsöker plugga biologi men det är så oehört tråkigt! Vem bryr sig om växter och sjöar liksom? Igår vart det heller inget plugg för Felicia, Sebbe och Rickey kom förbi så idag är det verkliga sista chansen att plugga eftersom jag har prov imorgon..!
 
 
 

Puss


Efter en fruktansvärd bussresa till Umeå ligger jag i soffan och degar!;)

Jag och Linnea missade att hoppa av vid grisbacka så vi fick ta bussen från stan till coop och handla lite. Sen när vi kom hem upptäckte jag när jag sat på toa att vi inte hade nå papper... När jag löst de problemet vandrade vi till coop för andra gången och laddade med 24 toarullar så nu borde de räcka ett bra tag!



RSS 2.0