Gott nytt år

Kunnde inte vara gladare att 2013 tar slut! Jag har stora förhoppningar på 2014 och förhoppningsvis kan de inte bli sämre än 2013! Min sista hälsning till detta år :



4:e advent

 
Idag är det 4:e advent och vi är klar med allt "julgöra" som tvätta hundarna, slå in paket, lacka, handla julmat, städa, fixat till grannen osv. De är i princip vad jag gjort sen i torsdags då jag fick julov. Har inte så mycket mer att säga så här är några bilder nu från den senaste tiden!
 
 
 

Längtar hem

Sitter på bussen och är typ hemma halv tre skulle jag tro, bror min hämtar mig i Dorotea vid två så jag slipper vänta där tills tre ^^



blääää

Glöm att jag någonsin sagt att vintern har kommit till ume...Den har verkligen inte kommit 10+ och regn kallar jag fan inte för vinter! Officiellt sämsta starten på vintern någonsin!!!

Nu ska jag sova, hoppas på minusgrader imorgon och att de snöar. Dock vet jag att min önskan kommer gå i spillror men önska kan man alltid göra!


God Natt

 
Hoppas att det inte är för halkigt imorgon då jag ska gå till skolan...Men med detta väder så anntar jag att chansen att det kommer vara halt ute är väldigt stor tyvärr..
 
Aja, nu ska jag dra mig isängs, ska upp relativt tidigt.
 
 

Lovely

 
Sitter på eh och chillar med tayan! <33 Nu börjar vi nog snart så ska väl börja dra mig mot letionen snart....
 
 
 
 
 

Torsdag och allt är perfekt

Ikväll blir de julmys med glögg och nybakade lussebullar och pepparkakor! Har längtat efter lussebullar så himla mycket och inget slår nybakade lussebullar!!

Idag är de äntligen den officiellt första vintern här i Umeå, enligt mig, snö täcker marken och de är -9 ute super härligt! Hundarna hann rensa sina fosingar minst 2ggr under våran 7km promenad, måste klippa tassarna så att de inte fastna så mycket snö nu när de ÄNTLIGEN är vinter ^^

All day

Åkt buss från 06.00 och kom till skolan för typ 20 min sen. Rätt skönt att slippa åka till Umeå igår och stressa till bussen som går 16:45, sen han jag ju va me familjen längre också!

Nu sitter jag iallafall och väntar på att min lektion ska börja så att jag får gå och äta lunch! Har inte ätit sen typ 5 imorse :o


December

Första advent idag och nu känns de verkligen att julen snart är här! De snöade dessutom igår så nu ligger de mer snö på marken, perfekt start på årets sista månad! De e skyltsöndag idag också så ska kolla runt lite på villis senare idag ^^

Igår va jag ju på julbord och de va väl gott, men lite lite saker och alldeles för dyrt så jag e glad att de inte va vi som betalade. Men de va trevligt och mysigt iallafall :)



RSS 2.0