Black and white

 
Chillade hemma i leggins, T-shirt och yllesockar som farmor stickade till mig i julklapp!
 
Föresten är det någon som har en ide om hur man lägger in Photoshop på datorer utan en såndär grej som läser skivor ? Eftersom jag bara har bärbara som saknar det, och jag vill gärna ha Photoshop även på mina bärbara eftersom den stationära bara finns i vilhelmina och jag tillbringar ju större delen av tiden i umeå..
 

Tränade med hundarna

 

Jag och jasmin var nyss ute och tränade med hundarna. Vi tränade genom att zelda, trassel och whiskey fick dra en spark och jag och jasmin sprang framför och peppade dom. Vi var ute i över en timme och det var riktigt skönt att få springa av sig och alltid lika roligt att se att hundarna är trötta då vi kommer hem.

 

Suddig kamera bild från instagram. @aantoniaam

 

 

installerar


Just nu siter jag och installerar Photoshop elements 11 som jag fick i julklapp! Pogramet släpptes för nån månad sedan och har fått väldigt bra kritik! Så jag ser verkligen fram emot att få sitta uppe hela natten och leka med det!

Leka I Snön

 
 
Jag och linnea var nyss ute med hundarna på baksidan och passade på att skotta ballkongen. Hundarna fick vara lösa och det gick hur bra som helst! :D
 
Blev skaddad i kriget...
 

The Sinister

 
Var och såg på "The Sinister" igår, och det var fruktansvärt...Så jävla äklig film, den värsta skräkisen jag set! Ryckte till vid minsta lilla, och höll för ögonen större delen av filmen! Vi fick fråga linnea vad som hände, men hon visste inte alltid eftersom till och med hon var rädd! Men vi skrek bara till en gång och jag tror det var då han fallde ner genom taket.
 
 

The Hobbit

 
Igår var jag, Linnea, hennes lillasyster och min lillasyster o såg på "The Hobbit" i 3D. Den var sjukt bra och spännande, längtar redan till andra filmen kommer ut!
 
På julmarknaden gick det iallafall bra vi fick in ca 18 000kr igår, nöjd över klassens insats! Dock så är det en del som inte var väldigt stress tåliga och tycketa att dom gjorde allt arbete och att vi inte gjorde något. Haha, jag kan inte göra annat än skratta åt sådana personer ;)
 
 
 
 

Julafton Är Nära Nu

 
Jag och linne ahar julklapps handlat nästan hela veckan så jag är nu klar med 6 julklappar, men det återstår än 5-6. Resten ska jag fixa imorgon och till veckan :)
 
Och imorgon kommer mamma, pappa, min lillasyster och kusin hit för att gå på julmarknaden på forslunda och jag ska ha utvecklings samtal.  Sedan så ska min kusin och min lillasyster stanna hela helgen hos oss! Det ska bli kul, dom tycker det är jätte spännande att få kommma hit :)
 
 

Några saker ur min önskelista

Lösa Hundar

 
Idag har fem jakt hundar varit lösa här på bergbacka, vi har sett två här runt våran gård och nu ikväll så gick jag och linnea ut och letade efter dom, eftersom hundarna varit lösa så länge och ingen hade tagit reda på dem.
 
Vi såg en som sprag förbi oss ca 200 meter och försökte locka på den, men vi fick dock inte tag på den.När vi kom hem så hade vi tur och en av de andra hundarna stog utanför vårat hus, jag lyckades locka till mig den och satte på den ett koppel.
 
Sedan så fick han sitta i våran grannes hundgård till ägaren kom och hämtade honom, lyckligt viss så tog det ingen lång tid innan ägaren kom och som tack för att vi tagit redan på hunden fick vi en jackt film han gjort själv. Ska ge den till min kusin i julklapp :)
 
Hunden va ialafall en jämt blandning och va jättefin, fick lust att behålla honom! Hihi :P

In School

 
Det är inte bra att sängen står precis intill betong väggen...Jag lyckas alltid med att dunka huvet hårt in i väggen, och imorse så slog jag in mitt ena ögonbryn i väggen, sur som en citron vart jag och somnade om mutrande...haha hatar den väggen ska fan ställa sängen i mitten av rummet då kan jag bara falla ur sängen :D  
 
Har iallfall varit hemma i två dagar för att jag har haft migrän, undrar på att ringa till mamma och fråga när pappa kommer så att han kan hämta mig på skolan. Jag har nämligen både ont i huvudet och magen och mår allmänt dåligt. Men får se, det kanske inte är så värt det eftersom vi ändå slutar 13.00 idag? Jag ska iallfall vänta ett tag och se hur jag mår vid lunch.   
 

You Make Me Crazy

 
Så nu har jag varit ute på dagens långpromenad med Zelda! Hon fick gå utan koppel hela vägen och skötte sig galant hela tiden! Lite kallt med -13 men är man rätt klädd så är det ingen större fara!
 
Idag fick zelda följa till skolan för jag skulle träna inför min svenska redovisning. Dock kan jag ju inte säga att det gick nå vidare, eftersom Zelda inte hade nån större lust att göra några hinder i agillity. Så mitt sista pass på skolan inför svenska redovisningen blir på onsdag och då hopppas jag att Zelda är mer entuastisk, som hon brukar vara! 
 
Nu när jag ändå bablar på om zelda kan jag nämna att hon inte åt upp alll sin mat idag, och hon brukar göra så bland annt under olika perioder då hon är dräktig! :D Så hoppas hoppas att hon ha nå ungar i magen! 
 
 
 
 
Bild från zeldas första kull :)
 
RSS 2.0