Only one can win

Ända sedan i tisdags har jag varit "besatt" av hunger games då jag va och såg på catching fire.I torsdags läste jag ut revolt som e sista boken i serien. Och nu längtar jag sååååå himla mkt tills nästa år då sista boken kommer på film!!!



The angel die, coverd in white

Jag e less, trött och har ont i huvet och de sista jag vill är att gå till skolan imorgon! Vet inte riktigt vart jag ska gräva upp min ork men de kommer nog när jag sovit ett tag, jag har lätt att återhämta mig så!
 
Luna har helt plötsligt blivit skit rädd för små ljud och i princip vägrar gå våran vanliga promenad runda, hon kollar hela tiden bakåt, gnäller och drar i kopplet samt hoppar upp på mig så jag måste knuffa ner henne. Och inget fungerar så att hon slutar, igår va jag ute i över en timme och gick den sträckan om och om igen tills hon lungat ner sig så jag trodde jag skulle slippa de idag men nej inte de, så har varit ute i en till timme idag! De konstiga är att de bara är på kvällen, jag har tre möjligheter 1- hon har blivit mörkrädd, 2- hon ska snart löpa och då blir dom alltid extremt fjantiga och 3- hon blev så rädd av ett ljud att det kommer ta flera mer timmar innan hon är "botad". Hoppas verkligen att det är att hon snart ska löpa. Jag försöker verkligen att behålla tålamodet och det går rätt bra när jag bestämt mig att nu fan men i början när man e trött och less e det svårt, har tappat tålamodet några gånger och blivit jätte irriterad men sen har jag stannat andats och fortsatt igen.  
 
Längtar hem e så less på Umeå som aldrig får nån jävla snö! TITTA INTE NER PÅ BILDEN OM NI ÄR KÄNNSLIGA!
 
 
 

We all do stupid things

Varit hemma heladagen för jag hade inga lektioner idag!:D Imorgon har jag skoldag som vanligt men förväntar mig en kul torsdag eftersom vi hela morgonen har massage och stretching på hund och sen tror jag vi har nån annan lektion och sedan träning av  hund, så imorgon blir nog en bra dag.
 
Har nyss varit ute och tränat med Luna och Zelda, hade egentligen tänkt fara och cykla med Luna men det va så halkigt ute så bestämde mig att träna med dom istället! :)
 
Här är en bild på jag och Amanda från Halloween, hon va en halv döskalle och jag en alv!
 
 
RSS 2.0