Lycksele.

Hejhopp!

Sitter på tåget till Lycksele med Linnea, Lisa och hennes kompis Moa. Kommer väl fram till Lycksele vid strax efter sex tro jag. De va iallafall as dyrt att åka tåg! Gick på 110 kr att åka till Lycksele, till Vilhelmina med buss kostar det 133kr och dit e de 24 mil från Umeå....

Men få väl se om jag bloggar nå mer i helgen, troligsvis inte men ni få väl vänta och se :)

torsdag


Nu börja jag känna paniken över matte provet imorgon, och ändå ha jag inte pluggat ett jävla skit!? haha, jag orkar bara inte med matte, det e de värsta ämnet jag vet!

Iallfall så höll vi på med hästar idag, Våran grupp fick förstås en stor häst, jag som e rädd för hästar... ( fast jag har faktiskt ridit rätt mkt som barn). Jag ville ju ha en ponny för dom e ju så mkt mindre. Men som tur så va ju hästen rätt lugn och jag både ryktade, klappade och kände på benen för att se om de va nå ömt eller konstigt. Är riktigt stolt över mig själv att jag vågade känna på benen, de e fan läskigt. Kanske de är tur att vi ha hantering av häst, så jag blir mindre rädd för hästar.
Haha, dom som är häst vana tycker säkert att jag e as löjlig!

Ikväll ha jag haft ett "mini spa" här hemma, Rakat mig, duschat, haft hårinpackning och nu så ha jag och linnea applicerat en ansiktsmask!

 
Pluta med munen!!!

Plupp

 
 
 
Så nu va första hunkunskaps provet avklarat, och det gick då rätt bra fast jag bara pluggade igår och imorse ;P
 
Btw, mitt rum vart rätt snyggt me de nya tapeterna men jag måste verkligen sätta upp tavlor på väggarna för det ser hur tomt ut som helst, känns lite som en cell haha!  Men jag vet exakt vad jag ska sätta upp och vart de ska sitta, måsta bara införskaffa tavlorna jag vill ha först!  
 
Nä nu ska jag gå och äta lite mat!
 

hopsan sa tralalalala


Äntligen e jag hemma, dock är inte mitt rum färdigt än. Men om nån timme så borde han ju va klar med mitt rum tyck jag, ser då ut att bli riktigt snyggt! :)

Sitter och mumsar på vanilj glass med o´boy som matilda lämnade igår, hihi

Huvaaaligen

Tråkigt på skolan, ur trött och vill bara cykla hem och sova i mitt ny tappiserade rum...
RSS 2.0