Har en tråkig lektion just nu

Jag hitade precis en video om polishundar som söker eftre lik i vatten, visste inte att det fanns hundar som kunnde söka lik i vatten och det är ju ganska så jävla coolt! Gå in och kika på videon: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/polishundarna-som-kan-spara-i-vatten_8264042.svd
 
För övrigt hade vi "hård spår" med hund idag på morgonen och då ska hunden spåra på asfalt där det har gått massor av människor och massor av hundar. Vilket gör att hunden måste vara väldigt noga för att hitta rätt spår. Det gick faktiskt bra med zelda, dock gjorde jag en tabbe då vi la andra spåret för jag gav inte hon som la spåret korv, vilket gjorde att zelda inte alls vart lika intresserad av att spåra som på första spåret.
 
 
 
 
 
 

Nattliga äventyr

Oftast är jag inte uppe vid halv två men luna sprang runt i rumme och behövde gå ut och göra bort så jag tog ut hundarna på baksidan. Och helt plötsligt ser jag Angelika och Pontus komma gåendes mot mig, så stog vi och pratade ett tag innan dom begav sig hemåt igen. Jag möter alltid dom när jag e ute sent när dom är på sina nattliga promenader, alltid lika trevligt att träffas och prata!:)

Tycker se e som mysigt att vara ute när de småkyligt och sedan krypa ner i sängen! Nä nu ska jag återgå till min sömn, go natt!

Wooopilooopi

Jag och Zelda igår då jag precis vunnit bästa handler, Haha så jävla fult smile!



Utställning på forslunda


 
Idag hade vi utställning på skolan, de gick faktiskt riktigt bra. I bedömningen fick Zelda Exelent men hon fick dock inget CK antagligen på grund av underbettet för som ni kan läsa nedan så var kritiken riktigt bra!. Sen vart jag den bästa handelern, då vart jag riktigt glad! För er som inte vet vad handler är så är det den personen som vissar upp en hund på utställning.
 
 Jag har tyvärr inga bilder, men jag ska fråga dom som tog kort om dom kan skicka till mig sen kommer det förhoppnings upp nå bilder på forslundas hemsida och faceook sida! Så förhoppningsvis imorgon eller på fredag kommer jag lägga upp bilder på jag och zelda!
 
Så här tog de på kritiken: Kvadratiskt byggd, feminint huvud, vackert utryck, stora mörka vackra ögon, välansatta välburna  öron, underbett, utomordentlig hals, något framåtskjuten i skulderparti, stark kort rygg, utomordentlig svans, välvinklad i knä och hasled, rör sig väl från alla håll, riklig och mycket välskött päls, mycket välvisad, pris på grund av bettet.
 
 
 
 

Saknar dig vinter, kom snart hit

Nu när det börjar bli riktigt höst väder med regn och sånt vill jag bara att kalla vintern ska komma snart! Jag är riktigt sugen på att åka bräda och köra skoter!! plus så trivs jag bättre då det är kallt men soligt ute än när det är soligt och stekhet för då sitter jag ändå alltid i skuggan eller är inne :P Älskar vintern och förstår mig inte på dom som hatar den, helt obegripligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you can dream it, you can do it

Mitt drömyrke är att träna hundar inom polisen och de militära, de är min dröm. Jag vet inte riktigt hur jag kom in på de spåret (förut när jag va typ 10 ville jag bli veterinär) för jag vet ingen som jobbar med det eller som tränar ipo. Men jag har alltid tyckt att hundar spelar en stor roll i vårt samhälle och inom polisen och de militära kan en hund rädda livet på en, sen tycker jag de e sjukt coolt hur hundar kan upptäcka en väldigt väldigt svag lukt.

I trean vill jag praktisera på VLK kennel i USA, just för att dom är experter på träning av polis och militär hundar. Dom e grymma, och jag hoppas jag får praktisera där och att jag får ett stipendium så att jag kan åka dit! Sen han som äger stället hat byggt upp allt från grunden villket jag också beundrar och tycker är coolt!

We Jump, Never Asking Why

 
Älskar Miley cyrus nya låt Wrecking ball, helt underbar! Musikvideon hade varit riktigt bra om hon tonat ner i "porrandet".
 
 
 

Min fristad

 

Va ute i skogen me hundarna i helgen och fotade lite.

 

 
 
 
 
 
 
 

Hockey

För typ en halvtimme sedan kom jag hem från att ha varit och sett björklöven/timrå spela hockey. Jag e inte precis ett hockey fan, men jag ha ju ett lag som ja alltid hejar på och de Skellefteå aik. Men jag blir nästan alltid som indragen i matchen om jag kollar tillräckligt länge. Råkade skrika rakt ut när björklöven fick mål, inte likt mig men de e ju annorlunda då man ser matcher live grupptryck osv :p

Just sitter jag och väntar på att en film ska laddas ner ( få se om ja orka se den eller hur de blir) och myser i soffan med hundarna :)

You know my name

Varför blev jag inte en fisk? jag skulle gärna spendera hela dagarna i vatten! Tanken slog mig när jag låg i badkaret!

Idag hade vi djurvård om häst och vi ska nästa vecka ha redovisning om visitation av häst...jag e ju rädd för hästar och vill faktiskt inte riskera livet pågrund av en jävla visitation...pratade med min lärare och jag skulle iallafall få en ponny så de blir inte så läskigt, om den är snäll. Dock så vet jag inte ett skit om detta så de lär ju bli intressant att se hur detta går på tisdag...



F*** you Trygve

Ibland har man bara lust å kläms ihop huvudet på någon och idag råkar de vara Trygve som borde fått sin skalle ihop klämd! Han hade ingen koll eller någon struktur. På grund av Trygve fick jag och Jenny jobba hela dagen med endast tio minuter lunch medans alla andra fick en jävla timme? Sen var vi tvungna att jobba från tidigt imorse till de va slut, när andra fick sovmorgon eller slutade tidigt! Så jävla less.. För er som undrar så hade vi naturbruks dagen idag.
RSS 2.0