you don't even know

 
Varit en kul men jobbig dag. Jobbade i djurhuset heladagen och tog sedan med mig två små marsvinsungar hem för att stöd mata, en av ungarna går inte upp i vikt. Dom är super söta men måste tyvärr lämna tillbaks dom imorgon :(
 
Sen vid ca.18:00 for vi och spelade brännboll till typ 21:00. Vi spelade mot några som kommit 8:a i bränbollsyran, självklart förlorade vi men gick förvånansvärt bra. Jag börjar till och med bli bra på skjuta boll jäveln, och tydligen ska jag och dom jag spelat med också va med i yran som det låter....
 
Aja e helt slut på i hela kroppen så ska sova nu!

low life

 
Ligger i soffan helt utslagen efter dagen. Först cykla jag till skolan fram och tillbaks vilket blir nästan en och halv mil (Längtar tills imorgon då jag hoppas att Felicia kör moppe så jag slipper cykeln..), sedan jobba ja till ca. 16.00 och nu ikväll gick jag och Angelika med hundarna i ca. 90 min.
 
Och nu måste jag följa och jogga till affären....Ibland hatar jag mina rumskamrater

Säg mig vad gör du då, vad gör du då?

 
Varit skönt med långhelg men jag tycker det är så kul att jobba i djurhuset så måndagen känns inte lika tung som den brukar! Dock ska jag cykla till skolan igen imorgon vilket jag inte är lika taggad på men är man snål med peniga så ta man inte bussen när det går att cykla.
 
Föresten så tar jag och linnea verkligen bra hand om våran lilla blomma..
 

Kärlek är för alltid

 

Det absolut värsta med att ha hundar är att man förr eller senare måste säga hejdå. Detta år har jag köpt min underbara samojed Luna men Whiskey och Hedwig är inte kvar hos oss. 

 

Whiskey gat vi ta bort, det var hemskt mamma ringde och sa det till mig när jag åkte buss så ni kan ju tänka hur det blev. Jag stog och grinade i bussen, dessutom var hon ju nästan som min hund vilket gör allt värre.

 

Hedwig vart vi tvungna att sälja eftersom hon och trassel bråkar sjukt mycket nu när hedwig blivit könsmogen. Och det är inte små bråk utan dom sliter i varandra och får ofta sår och blöder. I fredags blev jag ganska rejält biten när vi skulle sära på dem då de åkte ihop. Det är så sjukt tråkigt eftersom hedwig är så jävla go och mysig hund.

 

På morgonarna brukade det förut komma tre jackrusslar uppflyggna i sängen då mamma kom och väkte oss, och i stugan låg alltid hedwig, trassel och whiskey i min säng med mig. Dom levde om som satan då dom bussade. Varje gång jag kom hem från umeå så blev Whiskey as glad och sat med mig hela kvällen, alla tre jackrusslar fjäskade som nå fån för zelda och det var alltid väldigt livat. Det är dom här sakerna jag kommer sakna mest av allt med hedwig och whiskey.

 

Till minne av mina underbara hundar <3

 
 
 
 
 
 
 

13-05-01

 
Idag vare inge kul och vakna det är allt jag säger. Har inte gjort ett piss idag och funderar starkt på att göra klart uppgifterna som ska vara inlämnade innan slutet på denna vecka.
 
Igår var det ju valborg som alla vet, och jag hade en trevlig kväll med trevliga personer, inte helt lyckad men mycket bättre än det bruka va i Ume då jag stannar. Dock har jag lärt mig att hockey är ett svagt ämne, haha ;)
 
 
Detta är ända bilden jag har från igår, men det är då vi har kommit hem och jag å sebbe försöker få slut på all dricka.
RSS 2.0