Ledig

 
Idag är jag ledig, eller vi skule på universitetet men det var inte obligatoriskt och jag ska inte plugga vidare så tyckte inte det var värt att gå. Sen behöver jag packa allt som ska med till märsta eftersom jag åker hem imorgon kväll och då måste allt vara packat och klart. Jag måste egentligen ringa till FHET men jag drar ut på det lite för det känns lite läskigt å ringa dig och sen tycker jag inte om att ringa upp okända sådär :P 
 
Här är några foton på mig och vovvarna som elin togt på våran fotolektion för ca 2veckor sedan, var inte beredd på att vi skulle fota så håret va skitigt och ja ni ser ju ;)
 
 
 
 

Plugg plugg

Hallå där!
 
Sitter just nu och har håll till 14.20 då jag har religonskunskap, känns lite surt men ska plugga på provet vi har, kanske kontakta försvarsmakten angående min praktik och lägga upp dagens träning med min allmänlydnads hund ( jag håller på bli instruktör å tränar ett annat ekipars). 
 
Har haft håll sen 10 men har hunnit klara av massor med uppgifter så det känns skönt. 
 
Här kommer bilder från förr förra veckan :)
 
 
 
 
 
 

Första inlägget 2015

Hallå där!
 
Nu var det ett tag sedan jag la in något men har väl glömt bort bloggen lite. Siter iallfall på skolan nu och tränar luna i preparatsök (vi har paus nu), går inget vidare men tror jag har hittat något som hon kan tycka är kul så får se om hon får mer intresse efter vi prövat denna metod några gånger. 
 
Igår hade jag mitt första pass med att hjälpa en annan hundägare, ska bli allmänlydnads instruktör och då ingår det att man tränar ett hundekipagé inom allmänlydnad. Det gick rätt bra ändå fast jag var ganska nervös men det var bara som en itroduktion där jag skulle kolla hur hunden är ( leklust, socialitet osv.) och hur deras relation ser ut osv. Så nu ska jag lägga upp en plan tills nästa träning som är på tisdag och då börjar själva träningen på riktigt så det ska bli spännade! 
 
 
Bild sen i höstas, lunas min är ju oslagbar! 
RSS 2.0