Ice Queen

 
Igår innan jag for iväg till lycksele för att para trassel så var jag hemma hos amanda och då passade vi även på att fota. Så nu har jag sutit och redigerat bilderna lite samt försökt sicka bilderna till amanda hela dagen, internet strulade så det gick först inte. Men här kommer iallfall några bilder på amanda från igår!
 
Komentera gärna vad ni tycker om bilderna!
Klicka HÄR för att komma till amandas blogg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snö underbar snö

 
Skönt o va hemma! För ca en halvtimme sedan skulle jag i vanliga fall måsta ta bussen till umeå men inte idag inte! Ha bara legat i sängen/soffan och tagit det lungt. Ska ta och se alla pogram jag spelat in som går på söndagar då jag i vanliga fall sitter på bussen och inte kan se dom, jag spelar in dom på boxen och kollar på dom när jag kommer hem igen! :)
 

De vet du

 
Nu e jag klar med min power point! entligen, nu avnjuter jag Grey's anatomy med en kall cola i min hand!
 
Linnea har stuckigt iväg till ersboda så jag är ensam här hemma, men de e skönt :)
 
Här kommer fler bilder fårn Fashion week i lördags!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Huvaaligeen!

 
Just nu e jag bara less! Idag fick vi hem ett brev om att vi störde grannarna både dags och kvälls tid samt att vi har hundar som skäller oavbrutet under dagen då vi är på skolan. dock vet jag ju att det inte e sant, det är sant att dom skäller lite nu och då då dom hör entre dörren öppnas men verkligen inte jämt...Aså om vi blir vräkta ska vi fan hitta en lägenhet med människor i vår ålder för gammlingar bara klagar! Gagiga jävla kärringar är vad dom är. " jag hör era fotsteg" sa ju en kärring, öh få vi inte leva eller?
 
Jag hatar att bo i lägenhet seriöst, det är mycket bättre att bo i ett hus för där får man leva om hur mycket man vill dygnet runt!
 
Aja, hoppas att vi inte får nå mer klagomål så att vi blir vräkta. Nu kommer de första bilderna från Fashion week i lördags :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Dom dansar till Dansa Pausa!
 
Lägger upp resten av bilderna sedan :)

hoppaloppa

 
Bjuder på några bilder innnan vi åt middag igår! Kommer nog bilder från fashion week imorgon skulle jag tro! :)
PS. hatar våra grannar så in i norde, jävla gam folke som hävdar sig hör när vi går..vilket e helt jävla omöjligt eftersom jag inte hör ett ljud av min granne ovanför mig!!! Vill sjuta dom i huvet...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hundarna på skolan!

 
Idag fick vi ju ta med hundarna till skolan vilket några av oss gjorde, dom fick träna lite småt och sedan umgås med varandra. De gick bra, fast zelda e en liten sur tant ibland! ;)
 
Sedan hade vi tacos midag med klassen, dock var det ju typ ba 15 pers av 30. De va roligt, vi skrattade mycket och maten var god! Sedan så körde vi dunken vilket nästan alla var med i, haha barnsliga? De måste man få va, jag e ju ett barn! :)
 
Skorpan och zelda
Kira, skorpan och zelda
 

Paraniod tjej


De e inte så farligt att vara själv ett tag, men jag klara seriöst inte att vara ensam måste anntingen ha andra levande människor eller massa hundar! Jag är väldigt paraniod när det blir för tyst då konsentrerar jag mig på ljud och massa sånt.. Skulle aldrig klara av att leva själv väldigt länge...Tur att jag har zelda iallafall! <3

Handlade iallafall lite idag på ica när jag gick hem, fick med mig smariga munkar och lite godis kännde att det behövdes en sån tråkig dag som idag!

Hösten är här

 
Så då ha jag och Zelda varit ute på en lång promenad i 70 minuter ute i regnet och kyllan :) Och nu ligg hon görig och alldeles trött i soffan med mig och myser.
 
Idag så skärde vi upp en råtta ( vet inte vad de korekta ordet är), det luktade äkligt men sen va de väl inte så jätte farligt väl när råttan va upp skuren. Dock så gat vi nåla fast fötterna och de känndes lite brutalt, Vi gat ju också nåla fast huden vi skurit i men det va inge faligt alls tyck jag. Jag och felicia hittade också alla organ snabbast, Jippie!
 
Sedan for vi på bio, minns inte vad filmen hetten ,den börja på "s" iallfalll, men den va då inge bra. Men vi fick ju sluta tidigare än en vanlig måndag så jag va nöjd ändå :)
 
Här kommer höst bilder på hundarna från helgen!
 
 
 
 
 

Skål!!


Tar en snaps såhär på kvällen, skål! haha skämt å sido, de e ju självklart min hostmedicin som söt mamma skicka hit!



Tisdag

 
E hemma idag igen, dock utan feber men jag mår inte bra överhuvudtaget. Om jag hade haft feber skulle jag få åkke hem idag, så önskar nästan att jag hade feber idag men då skulle jag ju också måsta åka på sjukan efetrsom jag då skulle ha haft feber i 4 dagar. Sen ha jag typ ögoninflamation på G tror jag...ögat e aldeles rött och det typ kliar och det e typ torkat geg i ögonvrån..
 
Och jag måste be linnea köpa hostmedecin när hon kommer hem om de går, annars måste jag hitta nån som är minst 18 år som kan köpa ut hostmedecin åt mig...
 
Måste bara tilläga att igår inte va nå rolig alls, Först så börja zelda jaga en katt när jag rastade hundarna ( hon fick gå utan koppel) dock fick jag ju hon att stanna men ändå, sen smet kiwi iväg och inte orka jag springa efter så sat där och väntade tills hon börja busa med zelda då tog jag fast hon och i samma veva brände jag mig på en jävla brännessla.....och sen när jag kom hem så skulle såklart dator helvetet ramla ner på mina tår och slå sönder nagelbandet...
 
 
 
Ser ni vad jag ser? ;P
 
 

sjuk


Ligger i soffan med kiwi och zelda med sprängande huvudvärk på högra halvan av huvet, feber, hosta och ont i halsen..kul jul!

missade biologi provet nu också eftersom jag e sjuk och om jag e sjuk till på onsdag så kommer jag missa resterna på matten också. Och då kommer de ta två månader innan jag gjort klart båda proven...

Skrattar Dagen?

Idag måste de ha varit skrattar dagen må jag säga! helvete vad jag felicia och angelika skratta i matsalen, vi börja gråta av skratt och angelika kvävde sig nästan och "spyde" upp de hon precis svält haha! Vi kom tjugo minuter försent för vi trodde vi började tolv...hihi sen på lektionen fortsatte dom och förstörde hur många sidor som helst i mitt block...haha tur för dom att jag va på bra humör och ba skrattade fast jag försöketr va alvalig!

Nu åker jag snart in till stan och vidare hem till villis!

You Can't Fight The Tears

 
De suger att bo i umeå när ens bästa vän är 24 mil ifrån en och mår piss! Vill bara ta bussen hem och fara till hon på dirren..Tur jag far hem imorgon! De e som att jag bor i en annan värld just nu...allt va så lätt när jag bode i villis alla kompisar va nära och om de hände nåt va de ba att ta moppen dit på bums.
 
 
De va iallafall en fin himmel ikväll...

To The Place Where I Belong

Sitter och dricker te, lyssnar när felicia och linnea sjunger och jag snorrar jävel. Felicia och runa ska sova över här så de lär ju inte bli nån tidig kväll ikväll precis! Dock skulle de ju vara bra för en sjukling som jag att sova men ibladn får man ju offra sig lite!

Inte min dag idag..

 
 
Denna dag e ba jävligt jobbig! Imorse försov jag och linnea oss, fast de hade jag planerat när min klocka ringde 6.30, ville inte gå på skolan.. Jag e trött, har ont i huvet, jävligt ont i halsen och orkar inte göra nåt...vill bara lägga mig ner på marken och dö typ, haha. 
 
Saknar min bebis, längtar till helgen då jag få ta med hon till umeå igen!

bussssssaasssss

Haha vet inte vad jag menar med rubriken men..

Helgen kunde ha blivit bättre, De va kulast på fredagen för min del iallfall. Mest på grund utav att jag va så jävla less på lördagen så va väl inte den mest sociala just då. Va inte på bästa humöret under lördagen heller, lät ireterrad och trött så kan väl tänka mig at jag inte va så rolig.

Just nu siter jag och jäspar för fullt och vill ba hem till min underbara säng!

RSS 2.0