Nu var det ett tag sen igen

Hallå där!
 
Nu var det ett tag sen jag skrev igen...Jag bor iallfall fortfarande i umeå och jobbar för tillfället som personligassistent åt en kvinna med als och har anställning där till sista december. Då jag jobbar både dag, kväll och natt (vaken) så blir det lite svårt att få in bra rutiner för hundträning osv. men försöker planera veckan innan vad jag ska göra på dagarna så jag inte alltid bara ligger inne och slöar. 
 
Har iallfall äntligen tagit foten ur arslet och mejlat UBHK om medlemskap, vill kolla om det går att vara medlem i två klubbar samtidigt. Jag skulle villja satsa på agilytseriöst med hundarna men eftersom jag bara är medlem i VBHK så kan jag ju inte träna annat än då jag är hemma i vilhelmina och då blir det ändå sällan av.
 
Den 18:e ska jag, fillan och märta fara till amarnäs och fjällvandra i 3-4 dagar. Jag och märta ska även ha med oss luna och tyson så det blir lunas första fjälltur, ska bli så roligt! Vi hoppas väl bara att det inte ska bli allt för dåligt väder och inte vara så kallt men det är ju i slutet av september så kyligt kommer det säkerligen att vara! Jag köpte nyss mig en egen vandringsryggsäck 65L för 2199kr, lite dyrt men den var väldigt skön och det känndes knappt att jag hade runt10kg på ryggen när jag testpackade den. Jag kommer ju använde den fler gånger då jag vill försöka hinna upp på fjället minst 1gg per säsong och vandra i några dagar, så då kan det vara värt en bra ryggsäck för lite störe peng!
 
I helgen var Jasmni, Lovisa och Johan och hälsade på oss det var väldigt mysigt och roligt. På fredgakvällen myste vi bara och såg på film. På lördag åkte vi till forslunda på djurens dag, shopade lite, lagade tacos och sen på kvällen var det filmys (jag jobbade även17-22). På söndag åkte vi till sävar för att kolla på Jamsin och lovisas fotbolls match (dom vann 4-1) och sedan åt vi mat och kollade runt på media markt innan det var dags för ännu en fotbolls match men då damalsvenskan umeå - kopparberg. Allt som allt var det en helg med mycket mys,fotboll och skratt!
 
Sen ska trassel valpa i veckan så längtar tills jag kan komma hem igen och mysa med valparna!!
 
Ja det var väl lite kortfattat vad som hänt i sommar och lite vad som väntar i höst :)
 
Jag och vovarna i granbergsbacken i början av sommaren♥
 
 
 
RSS 2.0