Hårdträning för luna

 
Jag har insett att jag måste träna luna att inte dra i koppel. Hon drar inte helatiden eller jätte mycket men hon drar och det vill jag inte. Sen är det ju inge kul att va ute och gå med en hund som drar i kopplet, och man blir lätt irriterad.  Så nu blir det hårdträning varje dag, då kommer det nog inte ta så himla lång tid att lära henne att inte dra..för hoppningsvis. Jag tror hon tycker lukter och omgivningen är roligare än mig och att det är därför hon drar, men det ska vi ändra på!
 
 
 

Agility

 
Nyss varit ute och tränat agility med Zelda.  Idag byggde jag en hoppklass 1 bana, dock kortade jag ner den men ska fortsätta att lägga till hinder tills vi har klarat hela banan utan problem. På sidan om tränade jag även alla kontaktfält och slalom, dom är ju svårast av alla hinder och zelda har svårt med dom.
 
Snart ska jag börja träna luna också, det ser jag fram emot!
 

Bild på jag och zelda när vi va på agility kurs för två veckor sedan, hittade den på vbhk's hemsida. 
 
 

Jag vill ha dig i mörkret hos mig

 
Många tycker att råttor är väldigt äkliga på grund utav deras dåliga rykte. Men om man pysslar med dom från födslen så blir dom hur söta och goa som helst! På forslunda har dom ju flera råttor och dom har ungar stup i kvarten och jag blir alltid lika kär i dom små rått ungarna! Men nu har jag hittat den sötaste råttan någonsin, den är silver blå och hur gullig som helst! Om inte mamma va så rädd för råttor skulle den vara min, det är allt jag säger!
 
( Hade föresten en underbar och rolig helg i umeå, med många minnen jag aldrig kommer glöma!)
 
 
RSS 2.0