Lördag

Kom hem till villis 11 i torsdags, väldigt skönt men kan ju säga att de kändes lite onödigt att ens lämna villis eftersom jag ändå bara vara i Umeå 2 dagar :p

Igår tog jag med mig Luna och Ronja och tog en promenad till villis för att söka sommarjobb, och på kvällen fick mina vovvar ta en behövlig dusch! Tror dock att jag kommer få tvätta dom snart igen men dom är iallafall inte grå och fettiga längre!

Hoppas att trassel klämmer ut sina valpar snart, men de värkar som gon tänker vänta tills jag återvänder till ume...

Mentalbeskrivning på valpar

De vart en lång skoldag idag, slutade 18:15 pågrund av att på min sista lektion hade vi 10st 7 veckors flat valpar som skulle få en mentalbeskrivning. De va riktigt roligt helst då jag var test ledaren då fick man vara med valparna, sen efter allt fick vi gosa med dom små^^ Längtar sååååå tills vi får valpar, förhoppningsvis har vi några små jack russells om ca 3 veckor!!

Hade traktor körning imorse, så fast de varit en lång dag har de varit riktigt kul typ hela dan!


Klicker träning med höns

Ihelgen har jag haft klicker träning med höns de låter konstigt och tro mig jag va själv skeptisk men de va faktiskt riktigt kul fast jag fick en höna som aldrig gjort detta så hann vi ikapp idag!

Jag och linnea for in till stan för att ta bussen till fjällen halv fem men väl på busstationen upptäckte vi att det inte gick nån buss... Så nu måste vi vänta till tjugo i åtta och då ta bussen till Storuman och sedan åka resten av vägen med mim morbror.
RSS 2.0