L.A complex

Försöker hitta åt nån stanns där jag kan titta på L.A complex men lyckas inte... Hittar inte heller så jag kan ladda ner serien, så äre nån som vet nån sida kan ni ju höra av er till mig!

För övrigt väntar jag på att min kusin ska komma tbx så att vi kan gå ut me hundarna och do some business.

I live in the light and cary my dark whit me

Testat sminkning och hur jag ska ha håret på halloween och det kommer bli wonderbaoun! Dock är jag än inte säker på vad jag ska ha, inga kläder jag har kommer ju vara så likt hur alver klär sig men aja de blir som de blir huvudsaken är ju att huvve ser alviskt ut!

Idag ja jag ba sprungit på villis och gjort några ärenden, sedan har jag och soffan dejtat resten av dan! Imorgon ska jag ta mig i kragen och gå lång lång promenad med hunna vi är ju vana vid minst två timmars promenad om dagen så inte kan man vara så himla lat på loven!



Mobil bild på moi från en kall morgon promenad.

Halloween

Jag har bestämt att jag ska vara en alv på halloween så har beställt hem lite grejs tsm med fyra av mina vänner, och nu taggar jag verkligen att klä ut mig och givetvis partaja!

Idag har jag iallafall varit i bränna och sen när vi kom hem gatt vi tvättat hundarna för dom hade varit och rullat sig i en död mus och bajs från nå djur..




laga mat som en kung

Nu har jag precis ätit en underbar tacopaj tillagad av mästerkock själv! Hundarna har även fått lyx midda med rå köttfärs vilket dom älskar.

Jag och linnea ska snart bege oss ut på en promenad me huna, älskar när de är kyligt ute! jag tycker att det är mysigt och luften känns friskare när de e kallt!



Dålig mobil bild från i morse.
RSS 2.0