Yumy

 
Såg nyss klart sista pogramet av "Heart Of Dixin" sesong ett och jag hinner nog dö innan sesong två kommer! För övrigt så har jag Linnea och Helen varit rätt nyttiga och ätit frukt med choklad! Gott och inte alls lika onyttigt som chips och enbart godis som det oftast blir ;)
 
 

Två Killar Prövar Hur Det Är Att Föda Barn

 
Såg nyss denhär videon där två killar prövar hur det känns att föda barn, en sak kanske alla killar/män bör pröva innan deras flickvän/fru ska ha barn? ;)
 
 

urban x1000000000

 
Idag är ingen trevlig dag för min rygg! Jag har så jävulusiskt ont i den så det är inte sant, det gör ont så fort jag böjer ryggen. Jag har smört mig med voltaren och ska nog be min moster att massera mig och se om det blir bättre. Taggar inte att sitta i en buss i 3 och en halv timme med denna rygg! Imorgon hoppas jag att det är bättre för då har vi paktisk hundkunskap, och det vill jag inte missa!
 
 

Only Hate The Road When You're Missing Home

 
Chillar med mig själv och hundarna i lägenheten, lite skönt att vara ensam ibland ;)
 

Sötnöt

 
För ett tag sedan så beställde jag en klyvjäväska till zelda och igår kom den! Har fyllt dom med en popcorns påse på vardera sida (Tills jag har hittat riktiga vikter ). Det är ju bara 100g i varje påse men tycker att det är en bra början. Vi ska ju sedan bygga på mer tills det är ca ett kilo, jag tror nämligen inte att hon kan bära nå mera än det. Men ska prata med min lärare och se hur mycket zelda kan bära, så att jag inte sabbar hennes rygg och så!   
 
 
 

Whop i lopi

 
Så nu under jullovet har jag och jasmin varit ute med hundarna och srungit rätt mycket! Mer än på länge för mig iallfall, jag gillar att springa och för nån sommar sedan var jag ute och sprang väldigt ofta men sen blev jag lat och det vart jobbigt att dra arslet ut genom dörren! Men jag ska försöka att träna och springa mer nu under 2013! Måste ju ha kondition när jag skaffar större hundar som behöver mycket motion om dagen! ;)
 
 
 
RSS 2.0