Fotografering med Linnea

 
Kom hem från amanda för ett tag sedan, vi va ute och körde en gamal liten ford på deras gård. Haha det va ganska kul vi va ute i typ en timme och en kvart :P
 
Här är några bilder som jag tog på linnea igår, när hon föresten fyllde år! :P
 
 

Blatnicksele


Hallo, jag och linnea for till blatnicksele och hälsade på våran kusin som vi inte träffat ordentligt på hundra år.

Vi hade riktigt trevligt, och igår natt badde vi och bastae från typt tolv till två, de va jag, linnea våran kusin och tre andra killar riktigt trevlligt faktiskt. å ja tyck då att de va riktigt varmt i vattnet, jag menar det var säker typ 17-18 grader. De va ba jag, linnea och johan ( en av killarna) som tyckte att det int va nå kalt. man e ju van vid vattnet i fjälle och de e väl kallt högst där e väl 15 grader.

Haha och alla vi träffade änvände "typ" väldigt väldigt mycket iallafall tjejerna, sedan så hade dom en väldigt rolig dialekt där ;P

Vi for till storuman vid två idag och va där hos min moster tills bussen gick 15.40. Jag och linnea har redan planerat en resa dit igen, men det blir nog till hösten eller vintern :)

Sedan idag så ha jag handlat mat till imorgon med linnea och amanda, vi ska ju tällta med linus och det var tänkt att johannes också skullle tälta men så blev det tydligen inte. Men vi få väl se hur det går, blir nog trevligt ändå :)

 
RSS 2.0