Diskusion

Sitter och diskuterar med Broman om hur man har rätt eller fel, jävligt jobbigt för vi båda är jävligt envisa och vägrar ge oss. Vi har suttit över en timme och diskutera, så jävla jobbigt nu är jag så sjukt trött men han håller ju aldrig klaffen och ger sig!

God morgon

Efter att ha gått till skolan varje dag fram och tillbaka är jag helt slut i kroppen! Så här mycket brukar jag aldrig gå men de e ba och börja vänja sig! Idag tror jag att jag får åka bil iallafall till skolan vilket känns super duper skönt!

Sitter för övrigt och fikar sakta men säkert och snart ska jag väl fixat till mig inför skolan :)

Bilder från ihelgen

Tänkte lägga upp några bilder från ihelgen, dock är det bara mobilbilder.













Jag gillar skugga

Precis tagit en dusch, behövligt efter motionerat sammanlagt ca 12-14km och sen har vädret varit riktigt förjävligt, så varmt att man svettas bort bara man sitter i solen! Ni kan ju tänka er hur jag såg ut när jag kom hem, svettig och äcklig...

Sov sött gölli plött

Känns som att ja va as depp igår, lät typ som att mitt liv suger och att jag mår skit. Men så är verkligen inte fallet! Hade bara en dålig dag :)

Va nyss ute med hundarna i parken så att dom fick busa och springa av sig lite och nu ligger jag i sängen och ska sova!

Med denna bild på mina skönheter säger jag godnatt!



Första skoldagen i 2:an

Igår var jag på bio och såg på "The Heat" me Amanda och Linnéa. Den va grym, och jag rekommenderar den starkt till alla som vill få sig ett gott skratt!

Sitter i soffan nu och chillar, snart ska jag cykla till skolan..Fast de positiva e att jag å Felicia numera kan cykla tsm eftersom vi numera inte bor långt från varandra! :)



Fotoshoot

 
Har inte uppdaterat på ett tag men tänkte lägga ut några bilder på amanda och linnea som jag fotat i veckan, och även några av bilderna som amnda tog på mig! 
 
Inatt bär det av ner till uppsala med familjen för att fixa till i min brors lägenhet, det blir spännande! :)
 
Amanda
 
 
 
 
Linneá 
 
 
 
 
Jag
 
 
 
 
 

Aug. 11, 2013

Älskar brända mandlar, sitter och äter det just nu och jag skulle kunna smälla i mig hur mycket som helst!

Kom hem från stugan för nå timmar sen, och före de va jag i ume från onsdag till fredag förmiddag framförallt för att kolla på Felicia då hon spelade på nolia :) Hade de trevligt med alla trevliga människor, mådde dock inte så bra på torsdagen..låg och sov tills vi for till sebbes pappa för å äta.




bilderna är från i fredags då jag åkte buss i 4,5 h...

Soff häng


Idag har jag inte gjort ett skit, legat inne på soffan i princip hela dagen..inte ok men ska kanske bada ikväll, älskar å bada!

Just nu myser jag iallafall med Zelda i soffan ,haha :p



Smoothie

Sitter och avnjuter en super god smoothie efter en cykeltur med luna. Det gick inte så bra, skyller det på mig själv eftersom jag vart så irriterad. Men jag fick bita samman och på vägen hem gick det bättre :)



" Inte alla änglar behövs på jorden "

 
RSS 2.0